Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

V socialistickém Československu také nebyli všichni komunisté špatní, dokonce ani všichni nebyli komunisté, naopak jich byla menšina. Přesto drtivá většina lidí totalitní režim podporovala, buď aktivně nebo pasivně anebo k němu byli loajální. A stejně je to s muslimy. Nejsou všichni špatní ani teroristi, ale v duchu své víry většina teroristy podporuje aktivně, pasivně nebo je k nim loajální. Islám totiž není zdaleka jen náboženství, ale zároveň politická ideologie.

8 0
možnosti

http://bohumirsimek.blog.idnes.cz/c/487643/stret-civilizaci.html

Summa: Zjevení v Mekce zapsaná Mohamedem jsou mírumilovná a láskyplná. Zjevení v Medině zapsaná Mohamedem jsou výbojná. Podle toho se dělí muslimové na mekka-muslimy a medina-muslimy, na muslimy mírumilovné, kterých je 97%, a muslimy džihádistické, kterých je 3% a někteří z nich jsou ochotni vraždit lidi jiné víry. (Respekt 50,15)

Nebezpečí islámu tkví v tom, že na rozdíl od křesťanských církví, které mají víceméně jednotný výklad Písma, výklad Koránu závisí na tom kterém ímánovi.

2 0
možnosti
Foto

1) Vzpomínáte si, jak ti mírumilovní muslimové po celém světě bouřlivě demonstrovali proti islámskému terorismu s podobnou silou, jako protestovali proti karikaturám s bombou v turbanu? Ne? Já také ne. Karikatury jsou totiž znesvěcením islámu, ale terorismus ne. Mlčení těch „hodných muslimů“ mě o tom permanentně přesvědčuje. Oni jsou ke svým teroristům loajální.

2) Korán se smí vykládat? To nejsou pro muslima přímé Alláhovy příkazy?

3) Byste se divila, kolik různých výkladů Bible se mezi křesťany najde. Bible totiž velmi ráda namísto kázání a přikazování vypráví příběhy.

4) Imán je arabsky víra. Vy jste nejspíš myslela slovo imám.

5 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ES

Všem dobrým lidem přeji dobrý život. Ale podobně jako ve svém bytě nehodlám hostit cizí - byť dobré - lidi, nechci cizince ani ve své vlasti, zejména ty, o nichž předem vím, že se nehodlají přizpůsobit a mají nás za lidi druhé kategorie.

Kolikrát je třeba vám to opakovat?

16 1
možnosti

Každý imigrant musí přijmout evropskou toleranci k náboženství a vůbec celou evropskou kulturu, včetně našich zákonů, pokud chce u nás žít!

Pokud na tom nebudeme trvat, jsme hlupáci!

11 0
možnosti
Foto

„Jakoby lidé muslimské víry byli všichni teroristi“ – to někdo tvrdí? Vyvracíte něco, co jste si vymyslel. Je to snadné, ale ubohé.

Není pravda, že by většina muslimů byla teroristy, ale je pravda, že většina teroristů jsou muslimové.

8 2
možnosti

A je pravda, že příliš mnoho z nás dává rovnítko mezi muslim a terorista! A to je špatně.

4 0
možnosti
EP

E23v69ž79e40n 78P65o72l81á21k

15. 12. 2015 16:36

Ano, všichni odpůrci isamizace jsou kolektivní obviňovači muslimů a všichni tvrdí, že každý muslim je terorista. Tento sluníčkový vtip opravdu nikdy neomrzí.

9 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TL

Přeji si totiž svět. kde všichni lidé si jsou rovni a Evropu, jako známe teď - tedy mj. na principech humanismu, tolerance, otevřenosti a solidarity. Proč tedy nemůže být takový muslimský svět když všichni utíkají do Evropy.Jak bude Evropa vypadat za 50 let?

1 0
možnosti
JT

A jeje na neco podobneho jsme tu cekali. Evropske civilisaci hrozi zanik a pohlceni barbary a my tu budeme resit, jak moc se na ne za to, ze nas znici mame usmivat.

7 2
možnosti
Foto

Na tom obrázku chybí ještě poslední fáze: JSEM BLBEC.

11 1
možnosti
OF
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.