Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výzva "stop nenávisti" se teda neposílá těm afričanům?;-D

12 0
možnosti
JK

..fakt si p.Cemper myslí, že se z běženců stanou "přizpůsobiví"?

"Nepřizpůsobivých" již tady máme dost, ne? Rv

14 0
možnosti
Foto

Ono nestačí, že celý blog je "mimo mísu". Autor tam navíc naseká hromadu hrubek! ;-O ... Ale co vlastně od p. Cempera chtít, že .....

14 0
možnosti
Foto

Pane Cempere. Pročpak jste smazal můj příspěvek? Nebyl sprostý a nikoho neurážel. Nejspíš nesouhlasíte s realitou.

9 0
možnosti
SB

Kdyby pan Cemper chtěl vidět realitu nebo kdyby jeho schopnosti stačily na to, aby ji viděl, tak by vůbec nepsal takové články, tudíž by pod nimi nemohla být diskuse (když neexistuje článek, nemůže existovat ani příslušná diskuse), Vy byste tudíž do té diskuse nemohl nic napsat, a tak by to pan Cemper nemohl vymazat.

Tudíž ten výmaz je samozřejmě důsledkem toho, že pan Cemper nesouhlasí s realitou, nebo ten svůj nesouhlas alespoň pokrytecky předstírá, aby se odlišoval od většiny lidí, kteří tu hrůzu vidí a otevřeně o tom hovoří.

4 0
možnosti
MN

Výzva "Stop nenávisti"??

Tak takovou výzvu byste měli zaslat především všem radikálním muslimům, pro něž je nenávist snad jediným pocitem, který za svůj život zažívají.

Dobrosrdeční pravdoláskaři zde chtějí otevřít náruč běžencům, které zajímají jen jejich "lidská práva". Považují své hostitele za pitomce, které lze snadno ždímat a okrádat, kašlou na nějaký vděk nebo pokoru. Jsou to z velké většiny jen kukačky, které zde obsazují vybudovaná místní hnízda a domácí obyvatele a jejich vajíčka postupně z hnízd vyhazují.

22 2
možnosti
TH

Ono to ty lidi přejde, až tu pár lidí zařve....bohužel, to ale už bude pozdě

PS: víte, proč Islámský stát nemá koncentrační tábory? 

Protože odpůrce rovnou střílí do hlavy....

23 1
možnosti
Foto

Tohle psali v prosinci minulého roku, jestli to s těmi imigranty trochu nesouvisí, to se časem uvidí...

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/svedectvi-z-chalifatu-is-chysta-nejvetsi-masakr-v-dejinach/r~740d23f289da11e4aff10025900fea04/

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

nenávist plodí jen nenávist

1 0
možnosti
MK

Máte pravdu, nenávist zde plodí muslimové již 1400 let viz.: 5/56 Neberte si židy a křesťany za přátele...;. 5/85 ....největšími nepřáteli věřících jsou židé; ...vyslal posla Svého se správným vedením a náboženstvím pravdivým, aby zvítězilo nad všemi náboženstvími jinými....(a proč?) 3/169 " Náboženstvím jediným u Boha jest věru islám!"

14 1
možnosti

Tahle "jaká si" výzva ani zdaleka nesežene tolik podpisů, jako ta petice BPI proti kvótám - a pokud ano, tak jistě 95% bude padělaných :-)

12 2
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Milý Tomáši. Nevím jestli ti to někdo řekl, ale jen voličů Strany Zelených, která ostře brojí proti nenávisti mje mezi 3-5%. K tomu přičti velkou část Pirátů, lidi okolo třeba hnutí Změna a další nevoliče a vyjde ti podpora mezi 10-15% minimálně. Takže pokud umíš počítat tak víš, že nás je minimálně půl miliónů... ;-)

0 18
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.