Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aha - takže zase kvůli těm Židům... jak typické pro autora... A že u nás jsou napadáni - kde??- snad jen nějaké ojedinělé excesy?? Opravdu by mě zajímalo, kdy bude konat nějaký homopride ve Vašich oblíbených zřejmě  "etických, nerasistických, nehomofobních, nesexistických"  (viz Váš profil)  muslimských zemích... A k tomu pedofilové - ještě možná doplnit o nekrofily, zoofily, koprofily...

4 0
možnosti

Ve svém článku i v diskusi se poměrně dost zabýváte problémem pedofilie. Například říkáte, že bychom se měli bavit o tom, "že tu ti lidé jsou a mají také svou důstojnost".

To znamená, že si neuvědomujete jednu důležitou skutečnost – pedofil má naprosto shodná práva a důstojnost jako kterýkoli jiný člověk – to platí až do okamžiku, kdy se pedofil začne pedofilně chovat. Jakákoli deviantní sexuální orientace trestná není. Trestné je teprve deviantní chování. 

To znamená, že jakýkoli deviant, který ale neprovádí žádné deviantní činy, má právo být naprosto plnohodnotným členem společnosti. Pokud takový člověk svou deviaci celoživotně plně kontroluje a zvládá, pak společnost prakticky nemá žádnou možnost, jak se o jeho deviaci cokoli dozvědět. Vy píšete o tom, že "nekriminální pedofilové" jsou "většinou společností nenáviděni a posíláni jen za svou orientaci do vězení nebo ústavů, ačkoli se žádného přečinu nedopustili". To je přece nesmysl. V našem právním systému není možné někoho poslat do vězení za jeho sexuální orientaci. Pokud se někdo nachází za svou deviaci ve vězení nebo v ústavu, pak se tam na chází za své zcela konkrétní činy a nikoli jen za to, co má v hlavě. 

Proto nemá vůbec žádný  smysl, aby kdokoli, kdo trpí deviací, o sobě veřejně prohlašoval, že trpí deviací. Co by mělo být cílem a účelem takového zveřejnění? Nějaký speciální přístup společnosti? Nějaká forma pozitivní diskriminace? Speciální soubor společenských výhod a ohledů?

Zkuste si představit, že by stejným způsobem (dle Vašeho návodu) postupovali nejen pedofilové, ale i například sadisté nebo nekrofilové. Představte si, jak se sadista vyznává: "Rád bych někoho vlastníma rukama podřezal, ale ovládám se a mám svá práva a důstojnost". Například takový nekrofil vlastně nemůže nikomu ublížit (pokud ovšem nepočítáme se šokem pozůstalých), ale jak by to vypadalo, kdyby nekrofil vyjádřil na veřejnosti svou touhu vykonávat pohlavní styk s mrtvolami?

3 1
možnosti

Dokončení příspěvku:

Smysl má jedině to, aby kdokoli, kdo cítí nějaký problém, ať už jde o somatickou nebo psychologickou rovinu, mohl vyhledat odbornou pomoc, která podléhá lékařskému tajemství. Což naše země samozřejmě v principu splňuje.

Psychologové například na základě složitých postupů a rozborů předpokládají, že mnozí pedofilové se profilují jako vynikající a citliví pedagogové, spisovatelé dětské literatury, ba dokonce i jako výrobci hraček nebo lékaři. Tito lidé našli svou skvělou důstojnost, aniž by dali komukoli tušit něco o své sexualitě.

Hledat důstojnost pro heterosexualitu, homosexualitu nebo pedofilii je praštěným nesmyslem. Důstojnost spočívá pouze a jedině v lásce, ohleduplnosti, laskavosti, odvaze a soucitu.

2 0
možnosti

J76a45r20a 62R48a42n97k

15. 8. 2014 6:39

To bude nestesti;-)

3 0
možnosti

Tolerováno = ano, propagováno = ne. Za tím si stojím

5 1
možnosti

J41a61r34a 34R88a87n50k

14. 8. 2014 19:10

Vase duvody jsou nam celkem jedno, Vase "coming out" a hlaseni se k bisexualite, jsme se dozvedeli, tak co jeste rozmazavat. Byt Vami, jedu do italskych a spanelskych lagru pomoci muslimum z Afriky, kteri se denne vyplavuji na pobrezi:-/

3 0
možnosti
Foto

Já se budu účastnit obrany pomníku svatého Václava před zneuctíváním: http://www.stridavka.cz/pozvanka-na-prorodinne-akce.html

1 4
možnosti
Foto

J61a29n 92C65e47m93p12e69r

14. 8. 2014 18:56

S neonacistama z národního odporu a antisemity okolo bartoše. Gratuluji. Našli jste si dobré partnery ke spolupráci.

1 6
možnosti

...všechny ty vaše kecy jsou ničem....vám totiž došlo že za ten rok..kdy na zčátku jste byl šedivou figurkou...se vám povedlo se profláknout jako falešná pětaka...a taky pěkná štěnice v kožichu..a to pro vícero skupin......takže...

..vy se prostě BOJÍTE...nic víc nic méně....Rv

8 0
možnosti
Foto

J53a33n 82C36e22m36p84e65r

14. 8. 2014 18:58

No. Nejvíce se bojím Vás, že Vás někde nechtíc potkám. :-) To by byl hukot. ;-)

0 7
možnosti

Vím, že diskuse o formě by neměla nahrazovat debatu o obsahu, ale tento článek jsem kvůli záplavě hrubých pravopisných a stylistických chyb nebyl schopen dočíst do konce. Pane autore, zkuste prosím vylepšit svou češtinu nebo své texty aspoň dávejte před publikováním číst někomu gramotnějšímu. Váš písemný projev je otřesný.

1 0
možnosti
Foto

Já dost dobře nechápu, o co vám jde. Nejen pedofilové existují, oni existují třeba lidé s jednou nohou kratší, nebo lidé šilhaví. A pořádají snad nějaké průvody, mají snad potřebu dokazovat okolí fakt o kterém všichni vědí -- a sice, že existují...? Každý občan má stejná práva. Je jedno zda je takový nebo makový. Jiná věc však je, že určité dispozice, respektive indispozice některé lidi diskvalifikují v jistých ohledech. Stejně, jako absolvent zvláštní školy nebude moci být nikdy pilotem dopravního letadla, tak člověk postižený pedofilií (pokud ji nebude tajit)  se asi nikdy nedostane k péči o děti nebo k práci s nimi.  Pořádají snad absolventi zvláštních škol pochody hrdosti své nevzdělanosti, a požadují na nich, aby si jich společnost všimla, nejlépe aby jim svěřila ta dopravní letadla...?

8 2
možnosti
Foto

J75a49n 49C89e59m51p71e39r

14. 8. 2014 16:02

Jde o to, že třeba společensky je třeba vnímano, že pedofil = kriminálník. a tak to není. zkrátka kdyby se někdo přiznal k této deviaci tak je společensky dehonestrován. Proto právě se příkláním také ne k tomu, aby tito lidé chodili na pochody hrdosti, ale měli možnost třeba v rámci tohoto festavalu či třeba v médiích říci svůj názor a vysvětlit rozdíl mezi pedofilem a pedofilem kriminálníkem.

2 5
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.